Preventieve diergeneeskunde

Puppy en kitten voorlichting

Home » Puppy en kitten voorlichting

Puppy en kitten voorlichting

Heeft u een kitten of pup in huis genomen? Wat leuk, gefeliciteerd!

Pups dienen op ongeveer 6, 9 en 12 weken leeftijd hun basisvaccinaties te krijgen. Kittens krijgen 2 vaccinaties: op 9 en 12 weken leeftijd. Uiteraard wordt uw nieuwe huisgenoot dan ook uitgebreid nagekeken en is er tijd om belangrijke zaken te bespreken zoals ontwormen, ontvlooien, chippen, gebitsverzorging, sterilisatie/castratie en opvoeding.

Wij kunnen u ook advies geven over huisdierverzekeringen.

Nadat uw pup of kitten de basisvaccinaties bij ons heeft gehad, zien we hem/haar graag terug rond 6 maanden leeftijd voor een gratis puppy-/kittencheck. Onze paraveterinairen controleren dan o.a. de groei, het wisselen van het gebit en tevens is dit een mooi moment om weer eens te oefenen met het reismandje of met stilstaan op de behandeltafel.

Vervolgens zien we uw huisdier terug rond de eerste verjaardag voor de boostervaccinatie. Daarna is een jaarlijkse herhaling nodig.

Waarvoor kunt u bij ons terecht

Ontworming
Vaccinaties
Chippen van uw huisdier
Gewichtscontrole
Puppy en kitten voorlichting
Sterilisatie en castratie hond
Sterilisatie en castratie kat
Sterilisatie en castratie konijn

Kwint Dierenkliniek

Bij ons staan u en uw huisdier centraal

Wij werken uitsluitend op afspraak

Wilt u een afspraak maken voor uw huisdier? Op ieder moment van de dag kunt u dat zelf online doen. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan contact met ons op via 024 – 641 57 57. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 18.00 uur.