Kwint Dierenkliniek

Bloedonderzoek

Home » Diergeneeskunde » Bloedonderzoek

Bloedonderzoek

Door middel van bloedonderzoek kunnen we meer informatie verkrijgen over het functioneren van de meeste organen in het lichaam. Een bloedonderzoek geeft geen kant-en-klare diagnose, maar kan een aanvulling zijn op een goed klinisch onderzoek, röntgenfoto’s en/of echografisch onderzoek.

De meeste bloedonderzoeken kunnen wij op de praktijk uitvoeren, daardoor hebt u vaak al binnen 30 minuten een uitslag. Soms is het nodig om extra bepalingen te doen. Dan sturen wij het bloed op naar een extern laboratorium. Meestal is de uitslag dan binnen 2 werkdagen bij ons bekend.

Wij bieden ook de mogelijkheid om voorafgaand aan een operatieve ingreep een pre-anesthetische bloedonderzoek te doen bij uw huisdier. Vraag ons gerust om meer informatie.

Waarvoor kunt u bij ons terecht

Pre-anesthetisch bloedonderzoek
Bloedonderzoek orgaanfuncties
Aanvullend bloedonderzoek
Bloeddrukmeting
Allergie testen

Kwint Dierenkliniek

Wij nemen de tijd en aandacht voor u en uw huisdier

Wij werken uitsluitend op afspraak

Wilt u een afspraak maken voor uw huisdier? Op ieder moment van de dag kunt u dat zelf online doen. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan contact met ons op via 024 – 641 57 57. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 18.00 uur.