Bloedonderzoek

Bloedonderzoek orgaanfuncties

Home » Bloedonderzoek orgaanfuncties

Bloedonderzoek orgaanfuncties

Door middel van bloedonderzoek kunnen we meer informatie verkrijgen over het functioneren van de meeste organen in het lichaam.

Bloedonderzoek wordt meestal uitgevoerd als aanvulling op een goed klinisch onderzoek, röntgenfoto’s en/of echografisch onderzoek.

In het bloed wordt o.a. gekeken naar de orgaanfuncties. Doen de lever, nieren, alvleesklier en schildklier goed hun werk? Of is er een aanwijzing dat deze organen niet (meer) goed functioneren?

Daarnaast kunnen we in het bloed zien of er tekenen van bloedarmoede zijn, of er een ontstekingsbeeld te zien is en hoe het gaat met de opname en verwerking van van voedingsstoffen (eiwitten, suiker, elektrolyten enz).

Wij zullen altijd met u bespreken welke waardes wij het belangrijkst vinden om te testen en waarom.

Wanneer de uitslag bekend is bespreken we deze met u en maken dan samen met u een behandelplan voor uw huisdier.

Een pre-anesthetisch bloedonderzoek adviseren wij voordat uw huisdier onder narcose gaat. Dit geeft ons informatie om o.a. de juiste narcose te bepalen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht

Pre-anesthetisch bloedonderzoek
Bloedonderzoek orgaanfuncties
Aanvullend bloedonderzoek
Bloeddrukmeting
Allergie testen

Kwint Dierenkliniek

Bij ons staan u en uw huisdier centraal

Wij werken uitsluitend op afspraak

Wilt u een afspraak maken voor uw huisdier? Op ieder moment van de dag kunt u dat zelf online doen. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan contact met ons op via 024 – 641 57 57. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 18.00 uur.