Kwint Dierenkliniek

Het team van Dierenkliniek Kwint

Home » De kliniek » Het team » Elle Heinen

Elle Heinen

Dierenartsassistent

Elle heeft in 2013 haar opleiding tot paraveterinair afgerond en is daarna bij Dierenkliniek Kwint aan de slag gegaan. Binnen onze Dierenkliniek heeft Elle zich verder verdiept in de tandheelkunde, waarvoor ze veel nascholingen heeft gevolgd. Elle reinigt het gebit van uw hond/kat professioneel en maakt indien nodig daarna dentale röntgenfoto’s. Ze vindt het een uitdaging om samen met de dierenarts tot de beste gebitsbehandeling bij een hond of kat te komen.

Daarnaast is Elle een kei in organisatie en planning, zij regelt de roosters en ondersteunt Lieke bij het management van de praktijk. U zult haar dus vaak treffen als eerste aanspreekpunt wanneer u een vraag heeft.

In haar vrije tijd wandelt Elle graag met haar hond, een Friese Stabij genaamd Resa, en is ze altijd wakker te maken voor een gezellig cocktail-avondje.

Elle is er meestal op maandag, woensdag en vrijdag.

Waarvoor kunt u bij ons terecht

Tandheelkunde
Operaties
Preventie
Bloedonderzoek
Diagnostiek
Kwint Dierenkliniek
Leer onze praktijk
beter kennen

In Dierenkliniek Kwint zijn er op werkdagen meestal twee dierenartsen aanwezig. Naast (afspraak)spreekuren, heeft een dierenarts ook andere uiteenlopende bezigheden. Zo is er dagelijks een operatieprogramma.