volg ons op:

Winny van Lunenburg

Mijn naam is Winny van Lunenburg. Na mijn afstuderen in 1986 heb ik bij verschillende praktijken gewerkt en sinds november 2014 werk ik bij Dierenkliniek Kwint. Ik voelde me meteen thuis in het gezellige team.

Het contact met de dieren en hun eigenaren tijdens de spreekuren vind ik altijd leuk, maar opereren is ook erg boeiend. Soms is het puzzelen wat een dier mankeert, maar het is altijd erg fijn als het dier na behandeling zich weer helemaal lekker voelt. Net als mijn collega’s vind ik het belangrijk er goed met de eigenaar overlegd wordt over de behandeling.

winnyIk woon in Wageningen en heb 2 kinderen. Natuurlijk hebben we ook huisdieren: 1 hond (Yana een Drentse Patrijs) en 2 katten (Bram, een kruising Maine coon en Snooze, een Europese korthaar). In mijn vrije tijd wandel ik met de hond in het bos, rij ik paard en teken en schilder ik graag.

<< terug naar het team