volg ons op:

Corné Kwint

Mijn grootouders in Eck en Wiel hadden een boerenbedrijf. Ik vond het altijd heel fijn om bij hun te komen vooral als de veearts er was. Thuis bij mijn ouders ben ik opgegroeid met honden. Mijn interesse voor dierenarts groeide.

Bij dierenarts Copijn mocht ik vaak meekijken. Ik vond het geweldig! Zodoende was het wel duidelijk… ik wilde dierenarts worden! Ik heb mijn opleiding in Utrecht gevolgd waar ik in 1986 afstudeerde. Tijdens mijn studie liep ik al veel mee met dierenarts Copijn. Bij hem deed ik al veel ervaring op.

5 Januari 1987 startte ik mijn praktijk, samen met Elizabeth mijn vrouw. In de loop der jaren werd de praktijk steeds groter en zodoende kwamen er meer dierenartsen en paraveterinairen bij. Het werd een onderneming! Voor mij was dit ook een verandering. Je moet naast dierenarts ook ondernemer zijn. Zorgen dat mijn personeel het goed heeft, ruimte krijgt voor eigen initiatief en dat zij ook datgene uitdragen wat ik met onze praktijk wil zijn, een heel goede eerstelijns praktijk, met uitbreiding richting specialisatie zoals tandheelkunde, echoscopie, digitale röntgenologie en chirurgie.

winny

Binnen de praktijk hecht ik veel waarde aan een vriendschappelijke sfeer. Het mooie van mijn werk is de afwisseling en de combinatie mens-dier. Voor mij is het heel belangrijk dat de eigenaar en zijn/haar huisdier zich op zijn/haar gemak voelt. Er is geen mooier gevoel als een dier weer beter wordt en dat de eigenaar zichtbaar enthousiast is!

Ik ben een gelukkig vader van een zoon en een dochter. Thuis heb ik twee Engelse setters. Dagelijks wandel ik met hen in het natuurgebied rond de Berendonk. Mijn honden en ik genieten daar enorm van.

<< terug naar het team